Zo maak je, je financiële vergoeding over

Woehoe! Jebent helemaal klaar om uw welverdiende financiële beloning te ontvangen. In dit artikel lees je meer over hoe jedeze kan overboeken van je virtuele portemonnee naar jeeigen bankrekening. Of bekijk de video hieronder:

Wallet

In je virtuele portemonnee vind je een overzicht van je huidige saldo, je totale verdiensten, het totaal betaalde bedrag dat je hebt verdiend via campagnes op het platform en je gemiddelde maandelijkse uitbetaling!

Wanneer wordt ik uitbetaald?

Als je content op tijd hebt geüpload en de statistieken correct invult, wordt je uitbetaald zodra de campagne voorbij is. 10 dagen na de einddatum is het geld naar jou onderweg! Je portemonnee wordt automatisch opgewaardeerd en je krijgt hierover een melding per mail. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen en op de 'withdraw' knop klikken om het geld op uw daadwerkelijke bankrekening te krijgen. Het duurt maximaal 7 dagen voordat het geld van Stripe (onze betalingspartner) op je eigen rekening staat. Ook kan het weekend of je eigen bank er voor zorgen dat het wat langer duurt, houd hier dus rekening mee.

Als je de deadline mist of je statistieken verkeerd invult, wordt je niet uitbetaald. Let dus goed op en probeer je aan de deadlines en richtlijnen van het merk te houden. Als je denkt dat je de deadline niet kunt halen, laat het merk (en ons) dan zo snel mogelijk weten! Zodra je je opdrachten hebt voltooid, wordt je zo snel mogelijk uitbetaald.

You've got mail, get your money!

Zodra je je assignments op tijd hebt afgerond, ontvang je per mail een melding dat het merk waarmee je hebt samengewerkt je heeft uitbetaald!

Het enige dat je hoeft te doen, is naar Influentials gaan en vervolgens op je portemonee boven in de header te klikken. Bij je huidige saldo staat hoeveel geld je hebt ontvangen. Het is het beste om het zo snel mogelijk over te maken! Het enige dat je hoeft te doen, is op de knop withdraw klikken te klikken.

Een nieuw venster zal zich opnenen waarin wordt gevraagd om de transfer in werking te zetten. Dat was makkelijk he?

Transacties

Iedereen moet zijn financiën op peil houden, dus als je een beetje naar beneden scrolt, vind je een overzicht van de transacties die zijn gedaan.

Facturen

Je facturen voor samenwerkingen met campagnes vind je onder het tabblad ‘invoices’ naast je portemonnee. Wanneer alle opdrachten voor een campagne succesvol zijn afgerond, maken we namens jou een factuur (self-billing) binnen 10 dagen na de einddatum van die campagne. Op dat moment wordt de factuur onmiddellijk volledig betaald door het geld aan jouw portemonnee toe te voegen. De einddatum vindt jerechtsonder op de pagina van de campagne.

Je kan de factuur voor je eigen administratie downloaden door op ‘downloaden’ te klikken. In het overzicht vind je het unieke factuurnummer, de publicatiedatum, de titel van de campagne en het geldbedrag dat je hebt gekregen.

Inclusief BTW?

Als je recht hebt op btw, is het belangrijk om je btw-nummer in te vullen bij je account. Anders krijgt je geen BTW uitbetaald. Alleen het invullen van je KVK nummer is niet voldoende. Het is daarom erg belangrijk om een geldig btw-nummer in te vullen voor uitbetaling incl. BTW! :)

Als je vragen hebt? Stel ze gerust via de chat of stuur een mail naar hello@influentials.com