Verwijderen en heractiveren van jouw account

We zijn ontzettend blij dat je, je bij ons netwerk hebt aangesloten. Al die toffe samenwerkingen zouden er niet zijn als jij er niet was. Als je echter het gevoel hebt dat je Influentials niet meer gebruikt, kun je je profiel verwijderen. Hoe? In dit help artikel wordt uitgelegd welke stappen je moet nemen en welke gevolgen het heeft als je je account verwijdert. Ook vind je hier hoe we je account kunnen heractiveren als je het (per ongelukt) hebt verwijderd.


1. Ga naar instellingen > account. Scroll naar beneden. Onderaan de pagina zie je een knalrode knop: 'Account verwijderen'

  2. Klik op de rode knop. Er verschijnt een pop-upvenster. Het zal u vragen om verwijder-account in te vullen en nogmaals op de rode knop te klikken. 




Zodra je nogmaals op de rode knop Account verwijderen hebt geklikt verschijnt er een pop up venster. In dit venster moet je nog een keer remove-account invullen, zodat we zeker weten dat je een bewuste keuze maakt.

Vanaf dat moment ontvang je geen notificaties meer van Influentials en heb je geen toegang meer tot je account of de marktplaats.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je na een tijdje weer wilt gaan samenwerken met merken via Influentials. Neem contact op met hello@influentials.network en we kunnen uw oude account opnieuw activeren.


Twijfel je over je account? Ziet er iets raars uit? Is je channel zomaar ontkoppeld? Waarom staat er "0" voor mijn Instagram-resultaten? Geen zorgen, aarzel niet om uw vragen te stellen aan ons Customer Success Team. Ze helpen je graag verder!


E-mail: hello@influentials.com
Tel. nr: +31 (0) 6 24 84 06 85