Zo voeg je een Facebook pagina toe om je Instagram te connecten

Om je Instagram te kunnen verbinden heb je een Facebook-pagina nodig. Je vraagt je misschien af waarom? Het is eenvoudig, anders kun je, je instagram niet verbinden. Instagram valt onder Facebook en door deze connectie kunnen we gemakkelijk Geen zorgen, het is super makkelijk en je bent binnen de kortste keren klaar om echt aan de slag te gaan met het platform. Hier is hoe je het doet:

Stap 1:

Open Instagram.
Ga naar je eigen profielpagina en klik op de knop Profiel bewerken:

Stap 2:
Ga naar Pagina > Koppelen of maken:

Stap 3:
Klik op Facebook-pagina makenen volg de stappen in het nieuwe vester.

Zodra je, je pagina heeft gemaakt. Je zou jouw pagina als volgt moeten kunnen selecteren:

Let op, je facebookpagina moet op gepubliceerd staan. Je kunt dit wijzigen in Facebook > je pagina > instellingen > algemeen selecteren > naar beneden scrollen naar de zichtbaarheid van pagina te gaan:

En dat is het! Nu kan je terug naar het platform en zonder problemen je Instagram koppelen.
Heb je vragen of lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op via de chat of hello@influentials.com