Connect je TikTok

Ja! Influentials is het allereerste influencer platform in de Benelux dat TikTok verwelkomt!

Heb je een TikTok-account? Laten je TikTok connecten zodat je, je eerste TikTok-campagne starten. Het enige dat he hoeft te doen, is de onderstaande stappen te volgen. Let op, je hebt minimaal 1.000 volgers op Tiktok nodig om je TikTok te kunnen connecten.

Stap 1: Switch it on!

Net als bij elke andere social channel, veeg je de dragger naar rechts, er wordt een nieuw venster geopend. Druk vervoglens op de volgende knop.

Stap 2: Username

De volgende stap is het invullen van je TikTok-gebruikersnaam. Let op: het is hoofdlettergevoelig! Vul gewoon je gebruikersnaam correct in (zonder hoofdletters), anders kunnen we hem niet vinden.

Stap 3: Code

Na het invullen van uw gebruikersnaam zou je een willekeurige code moeten ontvangen.

Kopieer de code

Ga naar TikTok en zoek ons Influentials TikTok-account op

Volg ons en plaats de code die je zojuist hebt gekopieerd in een reactie onder de nieuwste TikTok-video.

Zo kunnen we voorkomen dat gebruikers zich aanmelden bij het TikTok-account van iemand anders. Hierdoor weten we zeker dat je gecertificeerd bent als de code die je ons hebt gestuurd overeenkomt met de code die we je zojuist hebben gegeven.

Step 4: Connected?

We moeten je account eerst controleren voordat je officieel bent verbonden. Dit betekent dus dat je minimaal 1.000 volgers nodig hebt om 'geaccepteerd' te worden. Andere factoren waar we naar kijken zijn je niche, het aantal video's, of je bij onze merken past, etc. Het duurt meestal tot 24 uur voordat je TikTok is verbonden (of niet). Als je hem op vrijdag of in het weekend connect, weet je dat op maandag.

Zodra je bent goedgekeurd, wordt je TikTok automatisch verbonden. Als je je TikTok wilt loskoppelen.

TikTok Data

We kunnen een keer per dag de volgende gegevens van je TikTok-account ophalen:

Digs: dit laat zien hoeveel likes je hebt gegeven. Het toont in feite je activiteit op TikTok.

Likes: Het aantal likes dat je hebt ontvangen.

Fans: dit laat zien hoeveel mensen je volgen op TikTok

Video's: het aantal video's dat je op TikTok hebt geplaatst

Following: Dit laat zien hoeveel mensen je volgt op TikTok