Het completen van je assignment

Let op! Je hebt een creator- of zakelijk account nodig om je opdrachten te kunnen uitvoeren.

Om je campaign goed te kunnen afronden, vragen we je om zelf je statistieken in te vullen en op het platform te laden. Dit helpdocument geeft je alle informatie die je nodig hebt om je campagnes te voltooien!

Hoe compleet ik mijn assignments?

Ga naar campagnes in de navigatiebalk bovenaan de pagina. Je vindt hier  alle campagnes waaraan je meedoet en je voltooide opdrachten. Laten we naar beneden scrollen naar de campagne die je wilt voltooien. Het voltooien van je opdrachten kan op je mobiel of in je desktopbrowser.

Instagram post

Als je de opdracht hebt gevonden, klik je op de knop 'selecteren'. Er verschijnt een nieuw venster waarin je jou assignment in 2 stappen kunt voltooien.

Stap 1

Hier dien je, je  foto of video voor de campagne te selecteren. Zorg ervoor dat je de juiste foto selecteert! Anders worden de verkeerde resultaten berekend. Nadat je je post hebt geselecteerd, druk je op de knop 'Volgende' om verder te gaan.

Stap 2

Als eerst mag je het screenshot van je statistieken  uploaden. Mocht het nodig zijn, dan U kunt een of twee screenshots laden onder Afbeeldingen. (Als je niet alle resultaten in 1 screenshot kunt zien, kun je 2 bestanden uploaden)

De volgende stap is het invullen van uw statistieken. Vul alle gegevens in die van toepassing zijn! Laat niets oningevuld achter. Loop er twee keer doorheen. Anders worden je eindresultaten onjuist berekend. Het is erg belangrijk om alles in te vullen volgens je werkelijke resultaten. Anders krijgt het merk de verkeerde gegevens.

Bekijk de conversietabel om er zeker van te zijn dat u de juiste resultaten invult.

English                                              Dutch

Heb je alles? Klik op de knop Voltooien. Het pop-upvenster sluit en je opdracht is klaar!

Instagram story

Hetzelfde geldt voor het voltooien van je Instagram-verhaalopdracht.

Bestaand je story uit meerdere beelden? Dan kan je dankzij de add another story button, je tweede story inladen.

Eerst moet je je verhaal (foto of video) selecteren en het in het platform laden door op 'Verhaal selecteren' te klikken nadat je het van Instagram hebt opgeslagen. Weet je na 24 uur niet waar je, je verhaal moet vinden? Dit kan bij je archieven!

UPLOAD DE SCREENSHOT VAN U STATISTIEKEN NIET BIJ 'STORY'. Dit is een van de meest gemaakte fouten bij het voltooien van assignemtns. Je moet de screenshot van je story resultaten uploaden door de afbeeldingen in het horizontale veld aan de rechterkant te slepen of up te loaden (Screenshots of statistics).

Nu is het tijd om naar beneden te scrollen en alle vakjes in te vullen. Vul alsjeblieft elk vak in. Laat niets oningevuld achter. Loop het twee keer door, anders worden je eindresultaten verkeerd berekend. Het is belangrijk om de exacte gegevens van het verhaal dat je uploadt in te vullen (vul dus niet de gegevens van twee verhalen samen in).

Bekijk de onderstaande conversietabel voor Nederlandse vertalingen:

English                                                                  Dutch

Je kan op de complete knop klikken als alles is ingevuld. Nadat je op de knop hebt geklikt, sluit het pop-upvenster zichzelf. Vergeet niet nogmaals op de laatste complete knop te klikken, anders blijft je opdracht onvoltooid!

Heb je vragen? Is er iets onduidelijk voor je? We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op via mail hello@influentials.com of stuur ons een bericht via de intercom.